Ceremonies

Water is enerzijds een symbool voor leven en anderzijds ook het voor oneindige en ongrijpbare. Met onze stille sloepjes maakt Sloepverhuur Limburg het mogelijk om die symbolische waarde van water een plek te geven tijdens een belangrijke gebeurtenis in je leven, bij vreugde en verdriet.

De zon die glinstert in het water, het sprookjesachtige Kasteel De Keverberg op de achtergrond. Wát een plaatje is dat. Hoe mooi is het als je letterlijk samen het huwelijksbootje in stapt. In samenwerking met Kasteel De Keverberg maakt Sloepverhuur Kessel het mogelijk om die mooiste dag nog nét wat mooier te maken.

Aankomst via de Maas
Jullie gasten weten nog van niets en wachten nieuwsgierig op u op het Maasterras van De Keverberg.  Jullie stappen een kilometer verderop in onze sloep die van tevoren is versierd. Vervolgens komen we via het water aan bij Kasteel De Keverberg waar familie en vrienden jullie tegemoet zwaaien vanaf het Maasterras. Wij leggen aan bij de ‘Kesselse trappen’ en de kapitein leidt jullie door de sfeervolle kasteeltuin naar de plek van bestemming.

Trouwfoto’s op De Maas
Aansluitend aan de huwelijksceremonie stappen jullie aan de voet van Kasteel De Keverberg letterlijk het huwelijksbootje in. We varen een kort heerlijk stukje en ondertussen maakt de fotograaf de mooiste plaatjes.

Sloepverhuur Limburg stelt u in de gelegenheid om op het water afscheid te nemen van uw dierbare door de as op de Maas te verstrooien.

In overleg bepalen we hoe lang u hiervoor uit wil trekken en of u zelf wil varen of met een kapitein zodat u kunt focussen op het afscheid.  Indien gewenst reserveren we ook een plek bij een van de sfeervolle restaurants om na afloop samen een kop koffie te drinken of onder het genot van een lunch of diner herinneringen op te halen aan de dierbare.

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Marieke Photography

Kom je ook varen dit weekend?
1e en 2e Paasdag zijn wij geopend!

Bedankt voor jullie massale komst
in 2023 en graag
tot voorjaar 2024!

Bedankt voor jullie massale komst
in 2023 en graag tot voorjaar 2024!

Volg onze socials voor informatie over exacte startdatum seizoen 2024. 

Boeken is nu niet meer mogelijk.