varen relatiemarketing Limburg

Boat & Business | Zakelijk een sloep huren

Een sloep huren kan niet alleen privé maar ook zakelijk. Want soms wil je even een ander soort gesprek met een collega, klant, prospect of relatie. Waar kan dat nu beter dan op het water? Hoe lekker is het om ontspannen varend op de Maas even in een andere setting bij te praten.

Personeelsuitje of afdelingsuitje

Eindelijk zien we elkaar weer op kantoor. Maar daar gaat het al snel weer als vanouds. Alle reden dus om ook eens op een andere manier bijpraten óf weer eens een teamuitje of personeelsbijeenkomst te organiseren. We denken graag met je mee over een passende invulling. Daarbij maken we je ook graag wegwijs richting horecalocaties en andere activiteiten in de regio. Jullie één aanspreekpunt én een leuk programma!

Vergaderbreak

Maken jullie gebruik van een vergaderlocatie zoals Château De Raay in Baarlo of Kasteel De Keverberg? Dán is het mogelijk om een vergaderdag of heisessie te combineren met een lunchvaart. Deze uitstekende vergaderlocaties verzorgen met hun Limburgse gastvrijheid dan een lunchbox voor uw gasten en wij voor een ontspannen vaart.

Van 2-60 personen
Sloepverhuur Limburg beschikt over vijf 6-persoonssloepen. In combinatie met Kasteel De Keverberg, De Heere van MeijelDe Vermaekerij en Home of Heroes zijn we in de gelegenheid om een ‘wisselprogramma’ samen te stellen. Dan kunnen 30 personen varen en 30 personen een andere activiteit doen en vervolgens wisselen. Ideaal voor een gevarieerd dagje uit. 

Interesse in deze zakelijke mogelijkheden? Mail dan jullie wensen en ideeën naar varen@sloepverhuurlimburg.nl. We nemen dan contact op om een en ander te bespreken en naar wens in te vullen.