varen relatiemarketing Limburg

Boat & Business | Zakelijk een sloep huren

Een sloep huren kan niet alleen privé maar ook zakelijk. Want soms wil je even een ander soort gesprek met een collega, klant, prospect of relatie. Waar kan dat nu beter dan op het water? Hoe lekker is het om ontspannen varend op de Maas even in een andere setting bij te praten.

Relatiemarketingabonnement

Sloepverhuur Limburg biedt bedrijven daarvoor een abonnement dat bij uitstek geschikt is voor vergaderingen en relatiemarketing. Afhankelijk van jullie wensen is het mogelijk om een strippenkaart af te nemen om bijvoorbeeld zes keer 2 of 3 uur een sloep te huren inclusief koffie, thee, water en lekkers. De vaarmomenten worden dan in overleg ingepland op maandag tot en met donderdag buiten de vakantieperiodes. 

Personeelsuitje of afdelingsuitje

In het ene bedrijf zien collega’s elkaar nog gewoon nu wil je gewoon leuk de zomer inluiden of afsluiten. In de andere organisatie geldt thuiswerken en ben je toch op zoek naar mogelijkheden om elkaar verantwoord te zien. Wat de insteek van je personeelsbijeenkomst of afdelingsuitje ook is; we denken graag met je mee over een passende invulling. Daarbij maken we je ook graag wegwijs richting horecalocaties en andere activiteiten in de regio. Jullie één aanspreekpunt én een leuk programma!

Vergaderbreak

Maken jullie gebruik van een vergaderlocatie zoals Château De Raay in Baarlo of Kasteel De Keverberg? Dán is het mogelijk om een vergaderdag of heisessie te combineren met een lunchvaart. Deze uitstekende vergaderlocaties verzorgen met hun Limburgse gastvrijheid dan een lunchbox voor uw gasten en wij voor een ontspannen vaart.

Interesse in deze zakelijke mogelijkheden? Mail dan jullie wensen en ideeën naar varen@sloepverhuurlimburg.nl. We nemen dan contact op om een en ander te bespreken en naar wens in te vullen. 

Vaarseizoen 2021 is afgesloten, graag tot in april 2022!

Volg onze socials voor informatie over exacte startdatum seizoen 2022.