Vacature – Genietmomentenmaker

Ben jij (17-22) op zoek naar een zonnig baantje waarbij je lekker buiten kunt werken en veel aan het water kunt zijn? Dan ben je bij Sloepverhuur Limburg aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste jongeren die ons team willen komen versterken. ☀️ Je CV of motivatiebrief zijn niet nodig, gewoon een leuk berichtje naar Duco (+31 6 28314264), Seda (+31 6 81736677) of info@sloepverhuurlimburg is voldoende!

Als medewerker bij Sloepverhuur Limburg ontvang je de gasten en stuur je ze zorgeloos het water op met goeie instructies over de sloep. Je zorgt ervoor dat de klanten een onvergetelijke dag op het water hebben en houdt de sloepen en de haven netjes en schoon. Je hoeft geen ervaring te hebben met boten of watersport, dat hadden wij toen we begonnen ook niet 😉. Het gaat vooral om enthousiasme en gastvrijheid en je afspraken nakomen.

Wat bieden wij?
• Een zonnige bijbaan aan het water
• Een gezellig team
• Volledige dagen (10.00 – 19.00/20:00) of dagdelen mogelijk
• Doordeweeks en/of in het weekend werken
• Een prima salaris en uiteraard zelf varen

Deel dit op social media

Kom je ook varen dit weekend?
1e en 2e Paasdag zijn wij geopend!