Groepsuitjes

Een sloep huren voor een personeelsuitje, teamuitje, vriendendag of vergaderbreak; het kan! Voor groepsuitjes van 2 tot 60 personen.

Met #doorgangsgarantie. Want we kunnen tot 24 uur van tevoren een alternatief programma regelen bij een van onze partners op het gebied van groepsuitjes mocht het onverhoopt slecht weer zijn.

Vijf elektrische sloepen om stil en duurzaam te varen met ca. 30 personen tegelijk.

Programma’s tot 60 personen mogelijk in samenwerking met Kasteel De KeverbergDe Heere van Meijelde Vermaekerij (Maasbree) en Home of Heroes (Buggenum).

Als jullie meerdere bootjes willen huren, dan kun je dat meteen online regelen. 

Bepaalde vragen of wensen? Mail dan naar varen@sloepverhuurlimburg.nl. We nemen dan contact op om een en ander te bespreken en naar wens in te vullen. Liever bellen? Dan staan de medewerkers van verhuurpartner De Heere van Meijel voor je klaar, +31(0)774661031 (keuzeoptie 2).

Kant en klare arrangementen

fatmax in de peel

Een uniek groepsuitje waarbij je in één dag de prachtige natuur van De Peel rond Meijel ontdekt én het moois van de Maas vanuit Kessel.

Het is ook mogelijk om in de ochtend te lasergamen. Wat je ook gaat doen, je maakt er met je gezin, vrienden of collega’s een heerlijk groepsuitje van!

Reserveren van dit arrangement kan via De Heere van Meijel.

Ontspanning én actie. Dat is het beste van twee werelden in één groepsuitje

  • Jullie starten je dag met een toffe activiteit bij Home of Heroes. Hierbij heb je de keuze uit lasergamen en e-chopperen. 
  • Mogelijkheid voor een lekkere lunch bij bijvoorbeeld Oppe Berg, ’t Roadhoes of Baron Frits
  • Om 14.00 uur vertrekken jullie op eigen gelegenheid van Buggenum naar Kessel
  • Vanaf 14.30 uur genieten jullie van twee of drie uur sloepvaren. Een heerlijke vaartocht met een stille, duurzame sloep over de Limburgse Maas tussen Venlo en Roermond.

Het is ook mogelijk om de dag om te draaien en te beginnen met sloepvaren. Reserveren van dit arrangement kan via Home of Heroes.

Zakelijk: Dé duurzame B2B erVAARing van Limburg

Met onze stille, duurzame sloepen heb je op het water heb je echt even een ander gesprek een collega, klant, prospect of relatie. Daarom is een bootje huren ook zakelijk een uitstekend idee.

Sloepvaren als vergaderbreak tijdess een dag of dagdeel vergaderen bij Kasteel De Keverberg of Chateau de Raay in Baarlo.

VrijMiVa: sloepvaren van 12.45 – 14.45 uur en van 15.00 – 17.00 borrels en bitterballen bij Kasteel De Keverberg. Vanaf 25 personen is er op aanvraag ook een langer / later borrelarrangement mogelijk.

Voor relatiemarketing ook een aantrekkelijk lidmaatschap mogelijk waarmee je voordelig en frequent een sloep kunt huren.

Interesse in deze zakelijke mogelijkheden? Mail dan jullie wensen en ideeën naar varen@sloepverhuurlimburg.nl. We nemen dan contact op om een en ander te bespreken en naar wens in te vullen. Bellen kan ook met onze verhuurpartner De heere van Meijel+31(0)774661031 (keuzeoptie 2).

Kom je ook varen dit weekend?
1e en 2e Paasdag zijn wij geopend!