Sloepverhuur Limburg start vaarseizoen 2023 met diverse nieuwe mogelijkheden​

Sloepverhuur Limburg start vaarseizoen 2023 met diverse nieuwe mogelijkheden

Zaterdag 1 april opent Sloepverhuur Limburg in Kessel weer haar deuren voor vaarseizoen 2023. Het bedrijf dat duurzame, elektrische sloepjes verhuurt voor recreatief gebruik gaat daarmee haar derde seizoen in. Voor dit seizoen zijn er diverse nieuwe mogelijkheden ontwikkeld.

Voor groepen – denk aan familie- en vriendendagen maar ook aan bedrijfsuitjes – is er de slecht weer garantie ontwikkeld. Dat betekent dat er bij slecht weer tot 24 uur voor de beoogde vaart een alternatief programma kan worden aangeboden. Daarvoor werkt Sloepverhuur Limburg samen met Home of Heroes in Buggenum, De Vermaekerij in Maasbree en De Heere van Meijel.

Openingstijden en voordeligere ochtend- en avondtarieven

Als je in 2023 een bootje wil huren bij Sloepverhuur Limburg in Kessel dan kun je in april, mei en september terecht van woensdag tot en met zondag van 10.00 – 18.00 uur. In juni kan er op dezelfde dagen van 10.00 – 20.00 uur gevaren worden en in juli en augustus zeven dagen per week van 10.00 – 20.00 uur. Voor de vaaruren tussen 10.00 en 12.00 en 18.00 – 20.00 uur geldt dit jaar een voordeliger tarief.

Ceremonies op het water

Sloepverhuur Limburg biedt nu ook mogelijkheden om de symbolische betekenis van water een plek te geven tijdens een belangrijkste gebeurtenis, bij vreugde en verdriet. Zo kunnen stellen die trouwen op Kasteel De Keverberg aan komen varen met een sloepje en kunnen er trouwfoto’s worden gemaakt op het water. Ook is het mogelijk om op aanvraag as van een dierbare over de Maas te verstrooien.

Gezinsuitje varen sloep Limburg Kessel

Deel dit op social media

Kom je ook varen dit weekend?
1e en 2e Paasdag zijn wij geopend!